Главная | | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость  
 
 
 
 
Суббота, 18.05.2024, 09:03
Меню сайта / Menu

Календарь/Calendar
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Спонсоры/Sponsors

Статистика/Statist

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2010 » Апрель » 8 » ХК Будивельнык Киев принят в КХЛ! Сегодня по этому поводу состоялась пресс-конференция
22:15
ХК Будивельнык Киев принят в КХЛ! Сегодня по этому поводу состоялась пресс-конференция
24 березня в розважальному комплексі «Арена» відбулася прес-конференція, присвячена створенню хокейного клубу «Будівельник» Київ. В прес-конференції прийняли участь президент ХК «Будівельник» Київ Богдан Гулямов, президент ФХУ Анатолій Брезвін, віце-президент ФХУ В'ячеслав Завальнюк, а також директор київського Палацу Спорту Віктор Ткаченко. Прес-конференція тривала біля 50 хвилин. 

Першим виступив президент ХК «Будівельник» Київ Богдан Гулямов, який у своєму виступі зокрема розповів про таке: «Ідея по створенню хокейного клубу в Києві виникла не вчора. Ми пройшли довгий шлях переговорів і узгоджень аби прийняти це рішення. Насьогодні ХК «Будівельник» створений і дотримані всі умови, аби з наступного сезону клуб виступив у КХЛ...

У нас йде повна підтримка і розуміння зі сторони ФХУ щодо питання комплектації команди висококласними виконавцями...

Дві доби нашу спроможність виступати в Континентальній Хокейній Лізі перевіряли представники КХЛ, які були у Києві і вони отримали всі необхідні документи і гарантії виступу в сезоні 2010-2011 зі сторони ХК «Будівельник». Домашньою ареною хокейного клубу стане Київський Палац спорту...»

Президент ФХУ Анатолій Брезвін доповів: «ФХУ вже не перший рік вела переговори з КХЛ та представниками вітчизняного бізнесу аби Україна була представлена в цій лізі українським хокейним клубом. Сподіваюсь, що в самому недалекому майбутньому в КХЛ їх може бути і не один... Шлях преговорів завершений і український вболівальник отримає вже в наступному сезоні вітчизняного представника в КХЛ. Ми дуже хочемо аби українські хокеїсти, які колись поїхали з України повернулись додому і радували своїх вболівальників виступами за вітчизняний Клуб у найсильніший хокейній лізі Європи...»

Директор київського Палацу Спорту Віктор Ткаченко: «За більше ніж 30 років моєї роботи в Київському Палаці спорту у нас ще не було настільки серйозного проекту щодо роботи з вітчизняними Клубами. З БК «Будівельник» та щойно створеним ХК «Будівельник» вже підписано дві угоди щодо ремонту та реконструкції Палацу Спорту у дуже стислі строки, та старту, як баскетбольного клубу на Євроарені, так і хокейного клубу вже у вересні у Континентальній хокейній лізі... Кількість глядацьких місць у Палаці спорту після його ремонту залишиться такою самою - 7 000...»

Прес-конференція відбувалася в теплій дружній атмосфері, в якій її учасники відповідали на численні запитання українських журналістів.


ukrhockey.com
Просмотров: 633 | Добавил: Partizan | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

"Спілка Льодових Видів Спорту" © 2024
Copyright MyCorp © 2024